PROLEAF SERİLERİ
Niteliği: EC Fertilizer
Tip İsmi: NPK Gübresi Harmanlanmış
Özellikleri:
• Bitki gelişimi ve üretkenliğinin dönemsel olarak farklılık gösterdiği besin talebine uygun olarak şekillendirilmiş 4 farklı formülasyona sahip yaprak gübre serisidir.
• Safiyeti yüksek, kaliteli hammaddeden gelen makro besinler, yüksek oranlı ve tam şelatlı mikro besinlerle MPGR teknolojisinde buluşmuştur.
• Her türlü kirleticiden, ağır metalden ari olup mükemmelen çözünür.
• Çözeltileri düşük tuzluluğa, asit karaktere ve yüksek etkinliğe sahiptir.
• Tüm formülasyonlarının iz element içeriği eşit olup yüksek orandadır.
Ambalaj Tipi:
Biçimi: Mikro kristal toz
Uygulama: Yapraktan
Ürün adı | Toplam N | Nitrat | Amonyum | Üre | P2O5 | K2O | MgO |
---|---|---|---|---|---|---|---|
N : P2O5 : K2O | % | NO3 - N | NH4 - N | NH2 - N | % | % | % |
PROLEAF PERFECT 20.20.20 + ME | 20.0 | 5.5 | 3.5 | 11.0 | 20.0 | 20.0 | - |
PROLEAF HIGH N 35.05.08 + ME | 35.0 | 2.3 | 2.3 | 30.4 | 5.0 | 8.0 | - |
PROLEAF HIGH P 12.42.08 (2.5MgO) + ME | 12.0 | 1.9 | 7.3 | 2.8 | 42.0 | 8.0 | 2.5 |
PROLEAF HIGH K 08.05.40 (2MgO) + ME | 8.0 | 7.0 | 1.0 | - | 5.0 | 40.0 | 2.0 |
Her bir formülde mikro elementlerin tamamı % 100 şelatlıdır. | |||||
B (%) | Cu-EDTA (%) | Fe-DTPA (%) | Mn-EDTA (%) | Mo (%) | Zn-EDTA (%) |
0.02 | 0.015 | 0.12 | 0.06 | 0.01 | 0.015 |
Ürün adı | Çözünürlük | pH | EC sol. 0,1 % | Renk |
N : P2O5 : K2O | 20˚C g/l | sol. 1% | µS/cm 20 °C | |
PROLEAF PERFECT 20.20.20 + ME | 330 - 350 | 4.0 ± 0.5 | 790 | Açık Yeşil |
PROLEAF HIGH N 35.05.08 + ME | 530 - 550 | 4.0 ± 0.5 | 400 | Açık Yeşil |
PROLEAF HIGH P 12.42.08 (2.5MgO) + ME | 300 - 320 | 4.0 ± 0.5 | 820 | Açık Yeşil |
PROLEAF HIGH K 08.04.40 (2MgO) + ME | 180 - 200 | 4.0 ± 0.5 | 1290 | Açık Yeşil |
Bitki Çeşidi | Uygulama Dönemi Hedeflenen | Kullanılacak Ürün ve Dozlar | Uygulama | |
(tek uygulama için) | ||||
Sera ve Açık Tarla Sebzeleri (Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kavun, Karpuz, Çilek, Bamya, Fasulye, Bezelye, Havuç vd.), Bağ, Tütün, Fındık, Soğan, Sarımsak, Lahana (Lahanagiller), Kereviz, Turp, Brokoli, Karnabahar, Yeşil Sebzeler, Ispanak, Marul, Maydanoz vd., Bahçe Kullanımı ve Kesme Çiçekler Narenciye, Elma, Kiraz, Şeftali, Muz, Erik, Ceviz, Kayısı, Fıstık, Vişne, Ayva, Nar, Armut, Badem, Nektarin, Zeytin vd. Açık Tarla Bitkileri, Yem Bitkileri, Baklagiller, Çayır-Mera Bitkileri, Endüstri Bitkileri, Ayçiçeği, Mısır, Patates, Soya, Yer Fıstığı, Pamuk, Pancar, Nohut, Fasulye, Bezelye, Anason, Haşhaş, Yeşil Alanlar vd. Tahıllar (Buğday, Arpa, Yulaf vd.), Çeltik |
Tüm bitkiler için kök ve generatif gelişme artışı istendiği durumda, Sebzelerde fide dikim sonrasında, diğer tüm bitkilerde vejetatif dönem başlangıcında uygulamaya başlanır. | PROLEAF HIGH P PROLEAF PERFECT | 200 gr/100 lt suya | 10 - 15 günde bir tekrarlanır. |
Tüm bitkiler için vejetatif aksamla beraber yaprak gelişimi ve yayılımı istendiği durumda, ayrıca tomurcuk gelişimini desteklemek için vejetatif büyüme döneminde uygulamaya başlanır. | PROLEAF HIGH N PROLEAF PERFECT | 200 - 300 gr/100 lt suya | ||
Çiçek gelişimi için çiçeklenme öncesi uygulamaya başlanır. | PROLEAF HIGH N PROLEAF PERFECT PROLEAF HIGH K | 200 - 300 gr/100 lt suya | ||
* Tarla bitkileri ve yeşil sebzelerde verim ve kalite artışı için, * Diğer bitkilerde meyve gelişimi için meyve tutumundan hemen sonra uygulamaya başlanır. |
PROLEAF HIGH N PROLEAF PERFECT PROLEAF HIGH K | 200 - 300 gr/100 lt suya | ||
* Meyvelerin gelişme ve olgunlaşma döneminde kaliteyi artırmak, * Yaprağı tüketilen sebzelerde yaprak kalınlaştırmak, * Endüstri bitkilerinde yağ içeriğini, artırmak için vejetatif gelişmenin son aşamalarında uygulamaya başlanır. |
PROLEAF HIGH K | 200 - 300 gr/100 lt suya |
Güçlü alkali veya güçlü asidik kimyasal bileşimlerle ve mineral yağlarla karıştırmayınız. Polisülfür, kalsiyum ve bakır içeren bileşiklerle karışım yapmadan önce, ön karışım (kavanoz) testi yapınız. Karışımın fiziki görünümünde bozulma oluyorsa bu karışımı kullanmayınız.
Yeteri kadar suyla çözerek hazırladığınız PROLEAF çözeltisini, gübre tankına ilave ederek karışıma hazır hale getirmeniz önerilir.